Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je izišla iz kućnog pritvora, srpska pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca posjetila je posljednje počivalište Arkana.


Prema pisanju 'Kurira', u najstrožoj tajnosti i s mnogobrojnim osiguranjem, Ceca je bila na grobu pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

>> Na slobodu izašla kroz tajna vrata

Vezani članci Posljednje počivalište Milana Bandića - 3 Posljednje počivalište najdugovječnijeg gradonačelnika: Ovdje je pokopan Milan Bandić Slika nije dostupna Branio Slobu, Sadama, pedofile: Počelo suđenje 'Đavoljem odvjetniku'

Kako navode, da bi zavarala trag, Svetlana Ražnatović se prvog dana slobode pojavila na prozoru i pozdravila fanove, i zatim nestala.

'Otišla je kroz tajni prolaz koji vodi do pekarnice, udaljene 40-tak metara. Iza tog objekta postoji dvorište koje se ne vidi s ulice. Čekao ju je džio i ona se s članovima osiguranja odvezla na groblje, gdje je ostavila 20 crvenih ruža', stoji u novinama.

Podsjetimo, Ceca je odslužila kaznu zbog malverzacija  s transferima nogometaša kluba 'Obilić'.  Električnu narukvicu je nosila od 23. lipnja prošle godine, a kretanje joj je bilo ograničeno na njezin dom u ulici Ljutice Bogdana