Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon prekida s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, lijepa Cameron ponovno ljubi. Ovaj put se navodno radi o P. Diddyja.


Iako je sa sportašem prekinula zbog previše obveza čini se da je Cameron ipak našla vremena za ljubav.

Vezani članci Ivana Paris Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: AFP) Svi su mislili da su savršeni zajedno, no iza zatvorenih vrata ona je bila žrtva nasilja

Prema pisanju američkih medija, zvijezda filma 'Charlie's Angels' viđena je kako se ljubi s poznatim repperom P. Diddyjem u jednom američkom klubu. Prisutni tvrde kako se par nije razdvajao cijelu večer, a klub su napustili u ranim jutarnjim satima.

Glumica koja se proslavila filmovima 'Charlie's Angels' i 'Bande New Yorka' bila je u dugogodišnjoj vezi s pjevačem Justinim Timberlakeom, a s P. Diddyjem je navodno u vezi s prekidima od 2008.

Diddy je inače već tri godine u vezi sa 25-godišnjom manekenkom Cassie, no jedan njegov prijatelj kaže: 'Diddy je singl kad god mu se ukaže dobra prilika'.

Glazbeni mogul otac je četvero djece. S bivšom djevojkom Kim Potter ima blizanke, sina Justina (13) s drugom bivšom, Misom Hylton-Brim, te kćer Chance sa Sarah Chapman.