Nakon što je u javnost procurila fotografija koja dokazuje nevjeru Kristen Stewart, aktualizirane su i fotografije snimljene prije nekoliko dana na kojima moli fotografe da je prestanu pratiti.


Danas su objavljene fotografije snimljene 19. srpnja, dva dana nakon što je 'uhvaćena' u zagrljaju s redateljem Rupertom Sandersom. Na njima Kristen moli fotografe da je prestanu slijediti. I sad te fotografije zaista imaju smisla jer se glumica tada bojala da će fotografi snimiti nešto što ne bi smjeli. A to se, na kraju i dogodilo i to dva dana ranije. I, naravno, procurilo u medijski prostor.

Vezani članci Kristen Stewart Mnogi već sad vjeruju da će baš ona princezu Dianu utjeloviti bolje od svojih 10 prethodnica, a pamtite li ih uopće sve? Kristen Stewart Nove fotografije glumice u ulozi princeze Diane: Mnogi su strepili kako će to odraditi, ali sličnost je očita!

>> 'Ni u ludilu nije očekivao da će ga prevariti'

Na ovim 19-srpanjskim fotografijama glumica izgleda kao da briše suze. Odaje dojam bezvoljne osobe, depresivne, tužne. Izgleda kao da je već tada znala što će se dogoditi za samo pet dana. No, je li zaista znala... teško je reći.

Zasad se Kristen samo javno ispričala svom dečku Robertu Pattinsonu, kao i Rupert Sanders svojoj obitelji. No, detalji o ovoj duploj prevari još uvijek nisu poznati. Možda ih doznamo jednog dana, nakon što se slegnu emocije te netko od njih odluči progovoriti za medije. A do tada ćemo se zasigurno načekati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.