Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I britanski Daily Mail izvijestio je o pohodu princa Harryja na otok Hvar! Nije ni čudo da ga mediji proglašavaju 'party životinjom' jer Harry je jednostavno neodoljiv!


Iako je iz snimke teško prepoznati radi li se doista o princu Harryju, Sanja Britt Jusić, direktorica londonske tvrtke Maverick Flux, nam je još jučer potvrdila da je to doista on!

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Nitko nije očekivao da će se pojaviti i Meghan, a onda ju je Harry pozvao na pozornicu Lalla Salma (Foto: Getty Images) Misterij nestale princeze: U javnosti nije viđena već dvije godine, mediji priču ignoriraju, a kralj o svemu šuti

Princ je došao u društvu nekoliko zaštitara i desetak prijatelja. Nije htio biti dio VIP-a već se odlično raspoložen popeo za zidić bazena i zaplesao! U jednom trenutku je izgubio ravnotežu skočio u bazen koji je bio iza njega, no brzo je isplivao van i nastavio u plesnom tonu! Ekskluzivnu snimku njegovog plesa možete pogledati samo na Dnevnik.hr.

A da je 27-godišnji Princ doista na otoku, u telefonskom razgovoru potvrdio nam je i gradonačelnik Pjerino Bebić. 'Osobno ga nisam susreo, al je logično da je posjetio prijestolnicu turizma, a to je Hvar i želim mu da se ugodno osjeća. Sinoć je sa društvom bio u diskoteci, no nitko nije ništa tražio od grada, a želimo, ko i svakom drugom gostu, da se dobro zabavi, da pogleda znamenitosti Hvara i naravno da opet dođu', rekao je gradonačelnik Hvara.

Pouzdano se zna da je prije vikenda bio na večeri u jednom hvarskom restoranu, gdje je društvo konzumiralo morske specijalitete. Tijekom nedjelje boravio je u akvatoriju otoka Visa, a tek se navečer vratio u hvarsku luku.
'Nemamo informacije o tome koliko ostaje, no svatko tko dođe na Havr ostane barem 3-4 dana, pa vjerojatno će biti tako i sa Princom', dodao je Pjerino Bebić.

Za razliku od svog brata Williama, mlađi sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane voli noćni život i čest je posjetitelj britanskih noćnih klubova koja uglavnom napušta u jutarnjim satima.