Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši dečko popularne glumice s kojim ima kći Nahlu želi unajmiti lijepu kuću u kojoj bi ga posjećivala njihova kći i traži od Halle da mu to plaća.


Model Gabriel Aubry želi svojoj trogodišnjoj kćeri Nahli priuštiti u svom domu luksuz u kojem uživa i kod svoje mame Halle Berry. Zato je na sudu podnio zahtjev u kojem od svoje bivše traži da mu mjesečno isplaćuje oko 20 tisuća dolara kako bi mogao unajmiti lijepu kuću u kojoj će ga posjećivati Nahla.

>> Halle bježi s kćeri u Europu!

Vezani članci Halle Berry (Foto: Instagram) Vlasnica ovog ubojitog dekoltea je glumica koja u posljednje vrijeme objavljuje sve provokativnije fotke Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Par za koji se već godinama šuška da su "prijatelji s povlasticama" ponovno viđen zajedno

To nisu njegovi jedini zahtjevi jer želi da mu glumica daje novac kojim bi njihovoj kćeri mogao kupiti odjeću te da mu Halle plati troškove njegovog i Nahlinog puta u Kanadu gdje živi njegova obitelj.

>> Nahla ga voli baš poput pravog tate!

Ovakvi zahtjevi su jako razljutili Halle, koja je trenutno u vezi sa seksepilnim glumcem Oliverom Martinezom, i odlučila je kako će se svim sredstvima boriti za potpuno skrbništvo nad Nahlom.