Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Modna dizajnerica Ivana Popović rekla nam je par riječi o inspiraciji za svoju kolekciju na ovosezonskom Cro A Porter-u.


'Inspiracija za kolekciju su bile šljokice i djeca koja vole šljokice, što je blesavo, ali eto, to mi je bila inspiracija. Svake 3-4 godine me to 'pukne', izjavila je Ivana te dodala kako joj je dosadilo šivati 'svilice' za tete, pa je odlučila odjenuti djecu u svilu i šljokice. 'Svi vole šljokice', nasmješeno je zaključila.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!" Miran Kurspahić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Neki od najpoželjnijih domaćih frajera nosili reviju Ivice Klarića: Tri su zauzeta, jedan je slobodan

Osim revije, Ivana je sinoć na Cro a Porteru prezentirala i svoju suradnju s bendom 'Vatra'.

'Bili smo goli na terasi, napili smo se vina i shvatili da bismo možda mogli nešto odjenuti ove jeseni', rekao je Ivan Dečak iz Vatre. Ivan i Ivana dobri su prijatelji, oboje simpatični mladi, kreativni ljudi, pa verujemo da će njihova suradnja biti itekako zanimljiva.

Što je sve dvojac rekao, pogledajte u priloženom videu.