Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hitovima 'Providenca', 'Samo ljubav ostaje', 'Amerika'i drugima Tonči Huljić i Madre Badessa razgalili su svoje sugrađane na otvorenju ljetne terase najpopularnijeg splitskog kluba.


U samo godinu dana, Huljićev projekt osvojio je cijelu regiju pa ih tako nakon Splita ovaj tjedan očekuje nastup i na beogradskom Kalemegdanu, a u kolovozu i na jednom world music festivalu u Italiji.

Vezani članci Dom u Vukovarskoj, Ivan Škaričić Ovo mu je već treća: Ostojić podnio kaznenu prijavu protiv Ivana Škaričića Filip Zavadlav Zavadlavu su zbog bratova duga stavili nož pod vrat: Mjesec dana prije krvavog pohoda vježbao je pucanje u metu

Huljić nam je ekskluzivno otkrio da je 'Providenca' bila njegov adut za ovogodišnji Eurosong, ali se javna televizija na kraju ipak odlučila za Ninino 'Nebo'.

>> Mag hrvatske estrade otkriva tajnu uspjeha

No Huljić se ne zamara previše Eurosongom. Nakon pet hit singlova u kojima su korištene stare splitske riječi, njihova sljedeća pjesma bit će na engleskom. Iako okupiran Madre Badessom, naš najpoznatiji hitmejker i dalje piše za Jelenu Rozgu, Magazin, Jolu i Jasmina Stavrosa. 'Baš primjećujem, pojavilo se dosta tih bezličnih kopija koji onda jednostavno zagade stil i onda jednostavno moraš bježat, ali i na to sam navikao. Zapravo najveća opasnost u ovom poslu su te bezlične kopije koje onda pokušavaju imitirat stil i tip teksta i tip muzike i to rade na puno prizemnijoj varijanti od ove koju ja pokušavam pratit', zaključio je Huljić.

Upravo zbog tih bezličnih kopija, njegova odgovornost prema publici koja desetljećima uživa u pjesmama koje stvara, je kaže tim veća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.