Nakon posjete Hvaru, Beyonce, Jay Z i Solange uputili su se u Cavtat. Tamo su se zadržali nekoliko sati te nakon toga krenuli put sjevera. Koliko ih se Hrvatska dojmila, najbolje se vidi iz poruke koju smo postavili u naslov.


Solange je na Twitteru napisala: 'Hrvatska oduzima dah. To je raj na zemlji!'

Vezani članci Solange Knowles i Alan Ferguson (Foto: AFP) Razvodi se žena koja je sestra slavne pjevačice, a najpoznatija je po javnoj tučnjavi s njezinim mužem Slika nije dostupna Trudna Beyonce napravila odličnu reklamu Hvaru!

Podjećamo, nakon što je rođendan proslavila na talijanskoj strani Jadranskog mora, pop diva Beyonce sa suprugom Jay-Z-jem došla je na najsunčaniji otok - Hvar. Na odmoru joj se pridružila i sestra Solange.

U ležernom izdanju s golim trbuščićem jučerašnje popodne je provela uživajući u hvarskom beach baru Hula Hula u kojem su proveli gotovo dva sata uživajući u moru suncu i koktelima. Beyonce naravno nije pila alkoholne, jer je već četiri mjeseca trudna.

Iako je se rijetko može vidjeti raspuštene prirodne kovrčave kose, Beyonce se na najsunčanijem otoku potpuno opustila te čak prošetala u ravnim sandalama u kojima ju je prava rijetkost vidjeti. Par se zatim uputio na svoju 40-metarsku jahtu, a Jay-Z je, kao i prošli put, na Jadranu uživao u vožnji jet skijem.

Slavni par očito je zaboravio nemili incident za vrijeme prošlog posjeta Hrvatskoj, kad se njihov tjelohranitelj u Dubrovniku obrušio na jednog snimatelja i zaradio prijavu.

Budući da su se ponovno vratili na Jadran koji im se očito jako sviđa, Beyonce i Jay-Z zasigurno će još koji dan ploviti hrvatskom obalom.

Njihov posjet bit će i sjajna reklama Hvaru o kojem, nakon dolaska princa Harryja, britanski mediji bruje i danas.