Ponosni roditelj Beyonce i Jay-Z su iznenadili mnogobrojne fanove kad su podijelili prve slike njihove male mezimice Blue Ivy Carter.


Umjesto da prodaju svoje slike nekom časopisu za milijune dolara, slavni par je putem društvene mreže 'Tumblr' pokazao nekoliko intimnih trenutaka s njihovom voljenom kćerkom.

Vezani članci Slika nije dostupna Što pokloniti ženi koja ima sve? Novac ne može kupiti sve Slika nije dostupna Seksi mama Beyonce otkrila čvrste trbušnjake!

Na jednoj fotografiji 30-godišnja Beyonce pozira s Blue Ivy, gdje se vidi kako je ponosna mama obojila nokte u plavu boju, kao dio posvete malenoj kćeri. Osim Beyonce, s Blue Ivy pozirao je i tata Jay-Z.

>> Samo mjesec dana nakon poroda pokazala svoje obline

Uz nekoliko fotografija, ostavili su i poruku svim obožavateljima.
'Želimo vam dobrodošlicu i želimo da s nama podijelite našu sreći. Zahvaljujemo što ste poštivali našu privatnost tijekom ovog prekrasnog perioda naših života. Obitelj Carter', stoji u poruci.

Podsjetimo, Blue Ivy se rodila 07.siječnja.
'Ništa ne može opisati taj osjećaj. Automatski sam se povezala s njom od trenutka kada sam saznala da raste u meni, no kad sam je prvi put primila u ruke ostala sam bez riječi', opisala je Beyonce netom nakon poroda. 'To je jedan od trenutaka o kojem svaka mama sanja. Zvuči kao klišej, ali je istina', dodala je tada ponosna mama.

Slike malene Blue Ivy pogledajte u galeriji!