Bernie Ecclestone svoju novu djevojku proveo je u šetnju Stradunom.


Mlada odabranica je Fabiana Flosi, a u njihovom društvu našao se i Christian Horner iz Red Bull tima formule 1.

Vezani članci Turisti u Dubrovniku Svi se pitaju postoji li doista u Dubrovniku nacistički i rasistički klub? "Dubrovnik simbolizira slobodu i takve izjave štete" PR Zadržavanje pažnje potrošača najveći je izazov svakog branda

Svi zajedno uživali su u šetnji gradom i slikali su se skupa kao svaki drugi turisti. Berniju očito odgovara nova odabranica jer izgleda više, svježe i odmorno.

Pogledajte kako se gospodin Ecclestone provodi po Stradunu.

 

Dok zaljubljeni bogataš svoju voljenu opisuje kao iznimno ugodnu i dragu osobu s kojom bi volio provesti ostatak života, njegove kćeri Petra i Tamara u Fabiani ne prepoznaju ni jednu od navedenih kvaliteta.

Bernie Ecclestone i ove je godine došao u Dubrovnik. Jedan od najbogatijih ljudi u Britaniji, navodno bogatiji čak i od kraljice Elizabete II., šeta Stradunom i uživa u neobaveznim razgovorima s Dubrovčanima.

Prošlo je više od tri godine otkako se razveo od supruge Slavice, a svoju novu ljubav, 30-godišnju Brazilku Fabianu Flossi, s kojom je gotovo godinu dana, poveo je sa sobom. Vezu s gotovo 50 godina mlađom direktoricom marketinga jedne brazilske tvrtke Bernie je potajno počeo još krajem 2009. godine, no već u siječnju je potvrdio da je riječ o njegovoj novoj ljubavi.

Dok je sam Bernie opisuje kao iznimno ugodnu i dragu osobu s kojom bi volio provesti ostatak života, njegove kćeri u Fabiani ne prepoznaju ni jednu od navedenih kvaliteta.(Agencija VLM)