Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autorica hit serijala o Harryju Potteru, J.K. Rowling, se više ne nalazi na Forbesovoj listi milijardera.


Kako je objavio Forbes, spisateljica J.K. Rowling više se ne nalazi na listi milijardera zato što je prošle godine dala više od 160 milijuna funti u dobrotvorne svrhe, a visini te svote su pridonijeli i visoki britanski porezi, te je dotična kombinacija dovela do toga da autorica poznatog serijala o Harryju Potteru 'padne' s Forbesove liste milijardera.

Vezani članci Emma Watson i Tom Felton Ona je bila slatka štreberica, on žgoljavi zlikovac, danas svojim izgledom baca u trans obožavateljice, ali i otkriva detalje o njihovoj romansi Slika nije dostupna Možda se poteromaniji ipak ne bliži kraj?

46-godišnja Rowling prije uspjeha 'Harry Potter' serijala je bila samohrana majka koja je živjela na socijalnoj pomoći, te baš zato je organizaciji One Parent Families, koja se brine, educira i pomaže pronaći zaposlenja samohranim roditeljima, donirala desetine milijuna funti.

'Svatko tko dobije i više nego što mu je potrebno ima moralnu odgovornost da s tim sredstvima postupa mudro i upotrijebi ih inteligentno', kazala je nedavno, J.K. Rowling za časopis Mother Nature Network.