Glumica i pjevačica Ashley Tisdale poznata je po tome što u teretani svakodnevno radi na svojoj figuri, a rezultati su definitivno vidljivi.


Tako je 26-godišnja Ashley Tisdale na Twitteru objavila svoju fotografiju koja je prikazuje s leđa na plaži kako u seksi bikiniju promatra ocean.

Vezani članci Slika nije dostupna Kada bi ljeto bar vječno trajalo! Slika nije dostupna Ovo su sigurno 'najzločestije' cure na internetu!

'Koji lijep dan', napisala je Ashley ispod fotografije, no vjerujemo da zahvaljujući njezinoj 'isklesanoj' guzi većina pripadnika jačeg spola definitivno neće kao prvu stvar primijetiti lijep dan, i možemo se kladiti da skoro nijedan neće primijetiti da u ruci drži – ukulele.

>> Ova guza je najveća konkurencija Kim Kardashian!

Tako je Ashley nakon prelijepog dana nastavila na plaži provod sa svojim prijateljima te je objavila još jednu fotografiju koja je prikazuje kako svira ukulele, a ispod slike je napisala, 'Plaža. Logorska vatra. Prijatelji. Meni paše…', zaključila je mlada pjevačica.

Ashley bi se inače uskoro trebala pojaviti u pilot seriji, u kojoj ima jednu od glavnih uloga, tako da bi je američki gledatelji ubrzo opet mogli gledati na malim ekranima.