Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna glumica Angelina Jolie odlučila je pomoći prijatelju u nevolji, glumcu Johnnyju Deppu.


Depp je naime nakon 14 godina odlučio reći zbogom svojoj nevjenčanoj supruzi Vanessi Paradise, a Angelina mu navodno dijeli savjete kako spasiti brak.

Vezani članci Johnny Depp Brzo se riješili glumca i našli mu zamjenu u nastavku hit-filma: Produkcijska kuća ističe da snimanje ne kasni Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina nakon 4 godine otkrila pravi razlog razvoda od Brada: "Neki su iskoristili to što sam šutjela"

Kako prenose američki mediji čim je čula da je brak njenog kolege u krizi Angelina je nazvala Deppa i potaknula ga da spasi vezu s Vanessom.

>>Tmuran izraz lica otkriva probleme u braku

'Međutim, usprkos i Angelininoj pomoći i potpori, Depp se ne osjeća najbolje i ne zna što bi trebao napraviti. Ljudi oko njega su zabrinuti jer se njegova i Vanessina veza trenutno čini tako krhkom, i sve se više čini kako se 14 godina duga veza ipak biti okončana', ispričao je izvor.

Angelina Jolie koja s partnerom Bradom Pittom ima šestero djece silno želi pomoći Johnnyju. Osim što su zajedno snimili film 'Turist', ove zvijezde imaju i sličnu prošlost. Oboje su naime u mladosti bili buntovnici.