Nako što su srpski mediji objavili kako je glumica Angelina Jolie tražila ukidanje Republike Srpske, oglasila se i sama glumica.


Kako prenosi sam Kurir ljuta jer su objavili poruku u kojoj njen suradnik poziva udruženja po BiH da se pridruže Angelininoj inicijativi da se ukine Republika Srpska kao 'genocidna tvorevina' oglasila se i sama Angie.

Vezani članci Christian Schmidt Dramatično upozorenje visokog predstavnika: Dodikova namjera je opasna, BiH i regiji prijete opasni sukobi Angelina Jolie Prava mala katastrofa Angeline Jolie na crvenom tepihu, fanovi su sve uočili: "Zašto su pustili da ovakva izađe?"

'Je li moguće da cijela nacija vjeruje izmišljenoj priči smeća od novina zasnovanoj na lažnom e-mailu nepostojeće osobe'. napisala je Angelina.

Iz srpskog Kurira poručuju kako  Angelina može sama doći  provjeriti ispravnost poruke.

'Ne samo Angelina, tko god hoće može provjeriti moj kompjuter. Poruka je vjerodostojna', rekao je Obrad Bubić,predsjednik Udruženja logoraša Republike Srpske koji je i dobio sporni e-mail.

>> Angelina Jolie traži ukidanje Republike Srpske<<

Sarajevski Dnevni avaz stao je na stranu popularne glumice.
'Ako u Srbiji ima iole demokratske vjere u mogućnost da se regija promjeni, da se prestane robovati povijesti, onda bi u Beogradu Angelinin film trebale dočekati ovacije', napisali su u Avazu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju