Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angelina je oduvijek imala korektan odnos sa svojom svekrvom, navode Američki mediji. No, njihov odnos mogao bi se poljuljati.


Angelina Jolie bila je šokirana nakon što je saznala da je njezina svekrva Jane poslala pismo u kojem osuđuje homoseksualne brakove te predsjednika Obamu, prenosi časopis Star.

>> Angelina sa djecom napustila Sarajevo

Vezani članci Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

'Jane nikada nije htjela razgovarati o politici s Angelinom, nije željela narušiti odnose sa majkom njezine unučadi. Nije mislila da će Angelina ovako reagirati na njezino pismo' rekao je izvor.

Bradova majka u pismu je napisala kako bi svi dobro trebali promisliti prije no što odbiju glasati za nekoga tko je 'čovjek od morala' samo zato jer je protiv homoseksualnih brakova ili pobačaja.

Bliski izvori kažu kako je glumica izuzetno potresena stavovima svoje svekrve, a navodno je i Brada tražila da porazgovara s majkom, što on nije htio učiniti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.