Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angelina Jolie doslovno je prestravljena, nakon što je doznala da Paxova biološka majka odlučna u namjeri da se opet ujedini sa svojim sinom.


Bivša ovisnica Pham Thu Dung kontaktirala je agenciju za posvajanje, te zahtijeva da joj se dozvoli da ponovo počne viđati svog sina Paxa, kojeg je 2004. godine odmah po rođenju napustila, a 2007. ga je usvojila Angelina Jolie, no bez njezina pristanka, izvještava National Enquirer.

Vezani članci Slika nije dostupna Glumica je imala pune ruke posla - a gdje je tata Brad? Slika nije dostupna Uz Angelinin blagoslov se rugali paparazzima

Kako je bila ovisna o heroinu, te je 'nestala' iz Paxovog života, pristanak za usvojenje su potpisali njezini roditelji, pa Pham sada to koristi kao glavni argument da bi joj se odobrilo da opet počne viđati svog sina, sada kada se rehabilitirala. No kako izvještavaju američki mediji, Angelina je doslovno prestravljena s tom idejom, te joj se u potpunosti protivi, jer se boji da bi Pax u tom slučaju prestao gledati na nju kao na 'mamu'.

>> Uz Angelinin blagoslov se rugali paparazzima

'Angelina prolazi kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji je ikada posvojio dijete. Kada je čula da Pham želi da dovede Paxa u Vijetnam da bi se opet ujedinila s njim, Angelina se prestravila. Doslovno je preklinjala Brada da ne dozvoli da joj uzmu dijete', kazao je izvor blizak glumici.

Kakav će epilog dobiti ova priča još treba vidjeti, no za sada se čini da će se poznata glumica svim silama boriti da spriječi Paxovu biološku majku u njezinoj namjeri.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju