Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Violončelistica Ana Rucner uskoro odlazi na koncertnu turneju po Aziji. Uz svoj osebujan glazbeni izričaj promovirat će i ljepote Lijepe naše i na Dalekom istoku.


'Zaista sam ponosna što imam priliku i predstavljati svoju državu u svijetu i nastupima i sudjelovanjem u ovakvim spotovima. Stvarno nakon Ode radosti koja je bila uspješna, ustvari još uvijek je vrlo aktualna, idemo dalje', kaže Ana Rucner. Ovoga puta obradila je istarsku himnu 'Krasna zemljo, Istro mila', pa se radnja spota isprepliće na lokacijama poput Motovuna i Limskog kanala.

Vezani članci Ana Rucner (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ana otkrila ljubi li drugog muškarca: ''Imam vjeru u Boga. Meni je Gospod na prvom mjestu'' Poznati očevi koji su se kao očevi ostvarili u kasnijim godinama (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Sve je duža lista slavnih muškaraca koji postaju očevi u kasnim godinama

'Imam koncert u Japanu u Tokyu, gdje ću imati prezentaciju. Ja kad radim koncerte imam te video spotove iza sebe, svaki priča jednu Hrvatsku priču... od Plitvičkih jezera, Kvarnera, Istre, Zagreba, mislim sve objedinjuje. Već je na programu da se izvodi i da se ljudima pokaže ta naša šarolikost i ta naša bogatstva koja imamo', smatra naša vilončelistica.

Sretna je Ana i u braku. Kažu, ne valja miješati ljubav i posao, no Ana će uskoro nastupiti sa suprugom. Vlado Kalember sa 'Srebrnim krilima' i Ana Rucner zajedno će u Zagrebu odsvirati brojne klasike Srebrnih krila. Tako je lijepa glazbenica zaslužila titulu Miss promocije hrvatskog turizma. Mi bi dodali i slogan: 'Ana i Hrvatska, ljepotice koje morate doživjeti'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.