Pjevačica Taylor Swift osvojila je najveću nagradu na dodjeli nagrada 'American Music Awards', a Adele ju je slijedila sa tri osvojene nagrade.

Galerija


Nakon što je prije dva tjedna osvojila nagradu za najbolju 'country 'izvođačicu, Taylor Swift je jučer proglašena i najboljom izvođačicom godine.

Vezani članci Adele (Foto: Profimedia) Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica povukla se iz javnosti nakon što su joj prijateljice okrenule leđa pa sad uživa s novim dečkom

Nakon nagrade za omiljenu žensku 'country' izvođačicu i za najbolji 'country' album, Taylor je bila šokirana trećom i najvećom nagradom.

'Ovo je nešto najluđe što mi se dogodilo. Ne mogu vjerovati da mi se ovo događa', rekla je šokirana Taylor. Zahvalila je svojim obožavateljima, prijateljici Seleni Gomez i bezbroj puta ponovila 'o moj Bože'.

Pjevačica Adele je osvojila tri nagrade, ali ih nije mogla primiti jer se oporavlja od operacije glasnica. Osvojila je nagrade za najbolju odraslu suvremenu izvođačicu, najbolju pop/rock žensku izvođačicu i za najbolji pop/rock album.

Nicki Minaj je osvojila dvije nagrade - za najbolju rap/hip-hop izvođačicu i najbolji rap/hip-hop album, a imala je i čast otvoriti dodjelu nagrada.

Ostali izvođači koji su dobili nagrade su Rihanna i Beyonce, koje su nagrade primile putem video poruke te Lady Antebellum, Maroon 5, Bruno Mars i Hot Chelle Rae.

Katy Perry
je dobila posebnu nagradu jer je prva žena koja je imala pet hitova na jednom albumu. Jedini izvođač kojemu je to uspjelo je bio Michael Jackson.