Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svom zadnjem postu bloger Filmski sastavio je listu najdužih filmskih serijala svih vremena.


'Znam da su neki očekivali da će na popisu naći Zvjezdane staze koje imaju 11 filmova, Petak 13. koji ima 12 filmova, ili James Bonda koji ima čak 22 filma. Filmovi na listi možda će nekima biti nepoznati, ali riječ je o najdužim serijalima u povijesti', napisao je u svom zadnjem postu na Blog.hr-u bloger Filmski.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kornate je stvorio - Bog' Slika nije dostupna 'Ovo je bila najjača fešta ikada!'

Tako se na 5. mjestu našao sasvim sigurno najpoznatiji erotski filmski serijal svih vremena, kultna 'Emmanuelle'. Od 1969. godine snimljeno je čak 56 filmova 'Emmanuelle' serijala, a Sylvia Kristel si je sa svojom interpretacijom zaslužila kultni status.

>> Najbolji vesterni svih vremena

Na 4. mjestu sa 66 snimljenih filmova našao se 'Hopalong Cassidy', priča o popularnom kauboju na divljem zapadu, a zanimljivo je da u samo 13 godina, od 1935. - 1948. je snimljeno svih 66 filmova ovog serijala.

Sa čak 89 snimljenih filmova na 3. mjestu se našao serijal uz kojeg su odrasle brojne generacije – 'Tarzan'. ' 'Filmovi o Tarzanu su počeli 1929. te je posljednji izašao 1998. Ali kako je riječ o najpopularnijem liku iz džungle, budite sigurni da brojka neće stati na 89.', napisao je Filmski.

A želite li doznati koji filmski serijal je apsolutni šampion po broju nastavaka s nevjerojatni 217 snimljenih filmova, pročitajte zadnji post blogera Filmski

 

 

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook