Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nina Badrić ponovno se transformirala i u stilu proslavila svoj četrdeseti rođendan.


Modni priču i videospot koji je naša poznata pjevačica Nina Badrić snimila prije dva mjeseca u Milanu, ugledao je svjetlo dana točno u ponoć kao poklon za njezin 40. rođendan.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Pad kabine žičare u Italiji Nestao dječak koji je jedini preživio pad žičare u Italiji: "Otet je iz obitelji s kojom je odrastao..."

Najveće oduševljenje cijele ekipe koja je bila zadužena za cijeli styling, izazvala je Ninina moć transformacije na fotografijama koje je snimio legendarni fotograf Edland Man.

>> Ovako je Nina provela današnji dan, u bijelom bikiniju

>> Prepoznajete li ju u ovom izdanju?!

Poznato je da Talijani vole našu Ninu koje je davno osvojila svojom obradom pjesmom 'I’m So Excited'. Izgleda da se Nini ponovno smiješi inozemni uspjeh, što potvrđuje i činjenica da je ista ekipa napravila i videospot novu verziju starog hita čija se svjetska premijera očekuje za par dana.
Nina, pa sretan ti rođendan!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.