Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je, čini se, izgubila strpljenje s paparazzima. Istu večer u Hollywoodu ih je uhićeno čak šest jer su odbijali naredbe policije da se raziđu i oslobode put automobilima i prolaznicima.


Dvojica uhićenih paparazza bila su ispred frizerskog salona u kojem je bila Britney Spears, a četvero ih je čekalo da Lindsay Lohan izađe iz noćnog kluba Villa.

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Britney dobila staratelja Slika nije dostupna Britney i paparazzo Adnan vjenčali se u tajnosti?

Paparazi su ometali promet, pa su ih policajci nekoliko puta upozoravali da se odmaknu. S obzirom na to da su se oglušili na naredbe policije, uslijedila su uhićenja.

No ta su uhićenja samo dio programa koji je policija iz Los Angelesa počela provoditi kako bi dovela u red sve agresivnije paparazze.

Tako su 31-godišnji David Tonnessen i 37-godišnji Christian Shostele, koji su čekali Britney da izađe iz frizerskog salona, zapravo pomogli policiji u 'otvaranju sezone lova na paparazze'.

Kada su oni uhićeni na ulici je bilo najmanje 50 fotografa, potvrdio je policijski glasnogovornik Steve Whitmore. No svi su, osim Davida i Christiana, poslušali naredbu da se raziđu kako ne bi i dalje ometali promet.

Tonnessen je priveden i prekršajno kažnjen zbog blokiranja ulaza u frizerski salon. Pušten je uz 250 dolara jamčevine.

Shostele je kažnjen zbog blokiranja pločnika, a pušten je nakon što je na mjestu događaja platio kaznu od 500 dolara.

Nekoliko sati poslije, 21-godišnji Christopher Gonzalez i 23-godišnji Vagn Rauch uhićeni su ispred noćnog kluba Villa. Njih je policija privela zbog onemogućavanja prolaska posjetiteljima kluba.

Policajci su gotovo 30 fotografa pustili da snimaju do ponoći, a zatim su zatražili da se raziđu. 

Gonzalez i Rauch su se oglušili na naredbu pa su završili u policijskoj postaji gdje su platili po 250 dolara jamčevine.

Svi su fotografi prekršajno prijavljeni i prijeti im kazna od čak godinu dana zatvora te tisuću dolara kazne.

Iste su noći uhićena još dva paparazza koji su čekali Lindsay Lohan pred klubom, a na ostalim lokacijama u gradu zaustavljeno ih je još četvero. Pušteni su uz upozorenje.