Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski supermodel Kate Moss i njezin dečko Jamie Hince, pjevač benda 'The Kills' uživali su u sunčanom danu u pariškoj četvrti Latin. Poznatom paru pridružila se i mlada pjevačica, također iz benda 'The Kills', Alison Mosshart. Šuška se da je Kate počela organizirati vjenčanje za ovog poznatog glazbenika. 34- godišnji model ima petogodišnju kćer, Lilu, iz veze s urednikom jednog časopisa, Jeffersonom Hackom.


Engleski supermodel Kate Moss i njezin dečko Jamie Hince, pjevač benda 'The Kills' uživali su u sunčanom danu u Pariskoj četvrti Latin. Poznatom paru pridružila se i mlada pjevačica, također iz benda 'The Kills', Alison Mosshart. Šuška se da je Kate počela organizirati vjenčanje za ovog poznatog muzičara. 34- godišnji model već ima jednu kćerku, Lilu, koja ima 5 godina, iz veze sa urednikom jednog časopisa Jeffersonom Hackom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nisam voljela svoje ravne grudi, samo sam ih htjela povećati' Slika nije dostupna Uhvaćeni: Intimni odmor u društvu voljenog!