Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slika javnosti o paparazzima prilično je nepovoljna tako da treba i malo drskosti za organizaciju izložbe fotografija nazvane "Paparazzi kao vrsta umjetnosti" usred grada u kojem žive mnoge zvijezde.


Losanđeleska agencija za paparazze Buzz Foto u petak je otvorila jednotjednu izložbu fotografija, prvu takve vrste, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears i drugih zvijezda i vjeruje da bi te slike jednog dana mogle krasiti zidove vodećih muzeja umjetničkih galerija.

Vezani članci Popravili tetovaže - 5 Užasne tetovaže pretvorili u umjetnička djela i dokazali da se sve greške mogu ispraviti Život oponaša umjetnost Fascinantno! Život ponekad oponaša umjetnost, a oni su uspjeli snimiti takve zanimljive prizore

Buzz Foto se nada da će njegovih 26 izložaka pokazati da fotografije paparazza, unatoč njihovoj reputaciji neuljudnih i napadnih osoba, mogu biti oblik umjetnosti.

"Naše fotografije imaju potencijal da se nađu pored velikih majstora. Dobro izvedene, slike današnjih zvijezda mogu zračiti nevjerojatnim stilom i elegancijom koji oslikavaju našu stalno promjenjivu i uzbudljivu pop kulturu", rekao je suosnivač agencije Brad Elterman koji se paparazzo fotografijom bavi već 30 godina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju