Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna je najbogatija pjevačica na svijetu, objavio je časopis Forbes, naglasivši da je američka pjevačica od lipnja 2006. do lipnja 2007. zaradila 72 milijuna dolara.


Većinu novca Madonna je zaradila na svjetskoj turneji naslovljenoj Confessions. 

Vezani članci Lourdes Leon Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet

U tu zaradu nije uključen ugovor vrijedan 120 milijuna dolara koji je pjevačica potpisala u listopadu s tvrtkom Live Nation.

Druga na popisu najbogatijih pjevačica je Barbara Streisand, koja je na povratničkoj turneji zaradila 60 milijuna dolara, a na trećem mjestu nalazi se Celine Dion koja je, zahvaljujući između ostaloga i redovitim koncertima u Las Vegasu, zaradila 45 milijuna dolara.

Slijede Shakira (38 milijuna), Beyonce (27 milijuna), Gwen Stefani (26 milijuna) i Christina Aguilera (20 milijuna). Popis deset najbogatijih pjevačica zaključuju Faith Hill, The Dixie Chicks i Mariah Carey.