Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Paris Hilton ponovno je podgrijala svoju romansu sa bivšim dečkom Stavrosom Niarchosom.


Nasljednica lanca hotela Hilton je viđena je kako se ludira sa bogatim grkom u noćnom klubu Saint-Tropeza, pred svim posjetiteljima.

Vezani članci Slika nije dostupna Paris Hilton priznala krivnju i izbjegla zatvor Slika nije dostupna Paris Hilton kutijicu s drogom skrivala – u vagini!

Paris je nakon dugo vremena, naletjela na Stavrosa, u VIP klubu ekskluzivnog francuskog resorta, i jednostavno nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.

25-godišnja Paris omotala je svoje noge oko bivšeg joj dečka, te je par izmjenio strasni poljubac nasred dupkom punog noćnog kluba.

Svi su mogli vidjeti kako se njegova košulja otkopčala sve do stuka dok ga je Paris ljubila i milovala.

Čini se da je Paris naglo promijenila mišljenje o muškarcima. Naime još prošli mjesec je tvrdila da se odriče muškaraca kako bi se posvetila svojoj pjevačkoj karijeri.

Tada je izjavila: - Bit će tako jer to ja želim. Osjećam da postajem snažnija kao osoba. Svaki put kad imam dečka, previše sam romantična, i svu svoju energiju usmjerim na njega, a sebe zapostavim.

Danas je Paris potvrdila: "Volimo se i sada smo ovdje zajedno."

Vezu je potvrdila i Parisina prijateljica, Carolina D'Amore: "Oni se puno vole i sretni su."

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju