Riječka manekenka Kristina Lumbar odlučila je drastično promijeniti svoj izgled. Kristina će tako operirati grudi, nos i usne, a stručnjaci će se pobrinuti i za to da njezina bikini zona zauvijek ostane bez dlaka - i sve to pred kamerama Nove TV!


Proteklog tjedna ekipa Red Carpeta pratila je Kristinu na konzultacije i dogovor kod estetskog kirurga Maria Zambellija, gdje je Kristina iznijela svoje želje, a dr. Zambelli je definirao ciljeve zahvata i odredio optimalne smjernice kako bi se ti ciljevi postigli.

Vezani članci Slika nije dostupna Pod nož: Dvojnica Nives Celzijus povećala grudi! Slika nije dostupna Miss turizma Hrvatske u 'lovu' na novi nos

Kristina je izrazila želju da ima loptaste grudi, no kirurg je odlučio da je bolje staviti implatante koji će zadržati kapljični oblik grudi. Odredio je i način na koji će korigirati nos i usne, a dr. Zambelli ju je uspio uvjeriti da operacija podbradka nije potrebna - sve u cilju što prirodnijeg izgleda nakon zahvata.

Ukupna cijena svih zahvata iznosi 7 tisuća eura, a kako će kamere Red Carpeta u sljedeća tri tjedna pratiti sve faze operacije i oporavka, Kristina se nije libila skinuti pred kamerama ni na prvom pregledu.

U idućoj emisiji Red Carpeta bit će prikazana sama operacija, a Kristina ne brine oko toga što će zbog pristanka na javnu preobrazbu izgleda kirurškim putem vjerojatno postati predmet ogovaranja i u Rijeci i u cijeloj Hrvatskoj.

- Ljudi jedva čekaju da imaju koga ogovarati, no baš me briga za to. Pet minuta slave - pet minuta, netko nema ni toliko, kaže Kristina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju