Model Rebecca Loos, najpoznatija kao bivša ljubavnica Davida Beckhama, svijetu je odlučila pokazati svoju novu liniju koju je stekla u španjolskom izdanju reality showa 'Opstanak'.


Vidno mršavija nego prije, Rebecca je spremno objasnila kako je postigla zavidnu liniju. Za potrebe reality showa trij je dana sama plovila na splavu i lovila ribu. 

Vezani članci Candice Swanepoel Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga Lindsey Vonn Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

"Imala sam samo komad konopa i udicu. Morala sam loviti ribu, ubiti je golim rukama i pojesti sirovu. Izgubila sam prilično na kilaži i nakon toga uspjela održati postignuto", pohvalila se Rebecca. 

Nakon što je izgubila kilažu u rodnoj Španjolskoj, vratila se u London kako bi s producentima dogovorila detalje o novom chat showu, a planira i lansirati svoju kolekciju donjeg rublja. 

30-godišnja kći nizozemskog diplomata i Španjolke proslavila se 2003. nakon Beckhamova transfera iz Manchestera u madridski Real kada je postala njegova osobna asistentica. Njezin zadatak je bio 'pomoći' Becksu da se uklopi u madridsku elitu.