Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su godine pokazale da seksualna pitanja više nisu tabu tema, prema anketi objavljenoj u američkom magazinu 'Glamur' većina ispitanika ipak u području strasti voli dobre stare stvari. I u pitanjima predigre i u samom spolnom odnosu.


Tako se od 10 000 ispitanika, njih 55 posto složilo da strasti najbolje raspaljuje cuclanje prsta, a 68 posto žena i 77 posto muškaraca obožava igranje čokoladom, šlagom ili medom, a mali je postotak onih koji se 'pale' na seki igračke. Ipak, kockicu leda bi za podizanje atmosfere koristilo čak 75 posto ispitanika. Prezervativi s okusom traženiji su od običnih jer kontracepciju čine zanimljivom, a oralni seks slasnijim, slažu se ispitanici. Tako njih koristi više od polovine ispitanika.

Vezani članci Igračke s placa - 12 Djeci '90-ih dobro su poznati ovi prizori: ''Ono kad ti roditelji kupe igračke na placu'' Gail Halvorsen ''Slatki bombarder" zaražen koronavirusom, preko bodljikave žice slao djeci slatkiše u ratu

Vlastitu video snimku seksa rado bi imalo 57 posto muškaraca. Međutim, 69 posto žena to ne bi učinilo, jer ne žele da drugi gledaju kako one izgledaju za vrijeme spolnog čina. Ispitanici su pokazali i sklonost zaštiti privatnosti, a svoju video snimku na internet ne bi stavilo gotovo 95 posto njih. Ovo je istraživanje pokazalo i da spolni odnos putem web kamere ne voli 76 posto žena i 62 posto muškaraca.

Nove tehnologije i novi načini komunikacije pridobili su najviše poklonika, pa tako strasti putem SMS poruka razbuktava 75 posto ispitanika. Kako su naveli u istraživanju, poruke koriste kao dio predigre i tako partneru nagovještaju što ga očekuje. Ipak za dobar stari seks preko telefona izjasnilo se 69 posto ispitanika.

- Najbolja stvar u seksu preko telefona je trenutak u kojem ti postane toliko dobro da ti slušalica ispadne iz ruke - naglasila je 34-godišnja ispitanica.

Romantična scena iz filma u kojoj ona oblači njegovu pidžamu u stvarnom životu je rijetka. Partnerovo donje rublje ne oblači čak 75 posto ispitanika. Od muškarčeva šaputanja i uzdisanja tijekom seksa zazire 80 posto žena, ali čak 59 posto muškaraca u tim istim, ali ženskim uzdasima, uživa.

Najomiljenija poza je '69', pa bi se za nju odlučilo čak 82 posto žena i čak 95 posto muškaraca.

Oko upotrebe seksualnih igračaka, ispitanici su podijeljena mišljenja. Sa njima eksperimentira tek 53 posto muškaraca i žena, a ostali prednost ipak daju svojim ljubavničkim vještinama. Muški striptiz klub rado bi posjetilo 52 posto svih ispitanika. Ženski striptiz gledalo bi 57 posto muškaraca, ali ni bi ga gledalo 66 posto žena.

Već nakon 10 minuta prvog spoja 30 posto muškaraca zna da li s tom ženom želi spavati, a 41 posto to će znati do kraja spoja, a 29 posto nakon nekoliko spojeva.