Premijera nove kazališne predstave "Voliš li me?" koju nikako ne biste smjeli propustiti.

Galerija


"Voliš li me?" predstava nastala u suradnji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT, premijerno će biti izvedena 8. studenog ove godine u 19 sati. Radi se o autorskom projektu četvero glumaca - Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koji igraju ljubavni par.

Vezani članci Cigla (Foto: Gavella) Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno Zijah A. Sokolović (Foto: Andrej Kreutz/Pixsell) Životna komedija Zijaha A. Sokolovića u Teatru Exit zbog koje ćete zaplakati od smijeha

Radnja predstave odvija se oko života koji smo sanjali, a nije se ostvario. Situacije u kojoj se umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti, susrećemo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Predstava postavlja pitanje možemo li je nadvladati i što nas čeka iza toga?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija "Voliš li me?", oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna "ljubavna" veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Nakon premijerne izvedbe 8. studenog 2018., predstavu možete pogledati i 9., 10. i 11. studenog 2018. u 19 sati u zagrebačkom Studiju EXIT na adresi Gundulićeva 37/1.