Jennifer Lawrence obilježila je dodjelu filmske nagrade Oscar 2013. godine.

Galerija


Jedna od najboljih večeri u životu holivudske glumice Jennifer Lawrence zasigurno je ona večer kada je osvojila najprestižniju filmsku nagradu Oscar za najbolju glumicu u filmu "Silver Linings Playbook" 2013 godine.

Upravo je to večer u kojoj je Jennifer ušla u filmsku povijest, ali i večer koju će ona ali i njeni brojni obožavatelji pamtiti po još nečem; po urnebesnom padu na putu do pozornice.

Vezani članci Rachel Weisz 8 zanimljivih detalja o ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar: Znate li da se Lady Gaga natječe protiv "imenjaka"? Margot Robbie (Foto: Profimedia) Filmovi koji na iznenađenje mnogih nikad nisu osvojili Oscara: "Je li žiri bio pod utjecajem nečega?"

Jenniferin pad u raskošnoj bijeloj Dior haljini na stubištu koje vodi do pozornice, kamo je krenula po svoj zlatni kipić trenutak je koji je zabilježen kao jedan od najslavnijih padova u povijesti.

Nakon pada Jennifer je brzo ustala, a tijekom govora zahvale čak se i našalila na vlastiti račun.

"Ljudi, znam da ste ustali samo zato da se ne osjećam loše jer sam pala. Malo mi je neugodno sada", izjavila je Jennifer tom prilikom.

Nakon što joj je nagrada uručena i zastor pozornice se zatvorio, glumica je priznala kako je popila jedno piće prije polaska na dodjelu, no nije očekivala da će joj se nešto slično desiti.

"Što misliš, što se dogodilo? Pogledaj mi haljinu. Pokušala sam se uspeti stepenicama u haljini. To se dogodilo. Mislim da sam stala na tkaninu i poskliznula se", priznala se nakon pada.

Novinari su je upitali što joj je prolazilo kroz glavu tijekom pada, odgovorila je da samo jedno.

"Prosta riječ. Poćinje sa slavom j", izjavila je Jennifer.

Pad te večeri samo je pokrenuo lavinu glumičinih padova, spoticanja i posrtanja na crvenim tepisima brojnih svečanih događanja. Jedva čekamo vidjeti kako će koračati crvenim tepihom ovogodišnje dodjele Oscara.

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično

Prelijepa manekenka dio djetinjstva provela je u izbjegličkom kampu, a danas svi žele raditi s njom

Nezaboravna komedija koja je obilježila filmsku povijest ove godine obilježava okruglu godišnjicu prikazivanja

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama