Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ZLATNI JEDRILIČAR ŠIME FANTELA IZASLANIK JE PREDSJEDNICE RH NA AKTIVNOJ HRVATSKOJ OVE NEDJELJE U ZADRU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šime Fantela, hrvatski jedriličar, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine i trostruki europski prvak, osobni je izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska u Zadru.

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska ove se nedjelje vraća u Zadar. Tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu održat će trening vlastitom tjelesnom težinom na Pozdravu Suncu 2. srpnja s početkom u 10 sati. Ovo je novi datum Aktivne Hrvatske u Zadru, a prvotno vježbanje koje je trebalo biti u subotu prebačeno je u nedjelju zbog loših vremenskih uvjeta. Uz sam trening, partneri projekta iz Biotreninga, Definicije hrane i Hrvatske liječničke komore održat će zanimljiva edukativna predavanja te predstaviti novitete iz kineziologije, nutricionizma i medicine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AKTIVNA HRVATSKA PREDSTAVLJA JEDINSTVENI TRENING YOGE U VODICAMA Slika nije dostupna Trenerica i manekenka Iris Rajčić u top formi nakon poroda

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni je partner projekta HEP koji će vježbačima u Zadru pokloniti majice za ugodno vježbanje. Nakon treninga kao poklon za trud vježbači će dobiti poklon paket partnera projekta. NIVEA daruje paket proizvoda za njegu tijela, OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj od Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men's Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista. Partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera.

Pozivamo sve Zadrane da se za vježbanje prijave na www.aktivnahrvatska.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene