Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIPREME ZA CRNI PETAK

Za kupce topli napitci i Hitna u pripravnosti dok čekaju do 70 posto popusta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz maloprodajnog lanca potrošačke elektronike i IT rješenja poručuju da je najbolji način za kupovinu određenog artikla na popustu, što raniji dolazak pred trgovinu gdje vrijedi pravilo - tko prvi, njegovo

Nakon što su prošle godine na Black Friday kupci ispred njihove trgovine na Trešnjevci čekali i više od pet sati kako bi kupili artikle na rasprodaji, u Linksu su za ovaj Crni petak 29. studenog pripremili niz aktivnosti za ugodniju kupovinu. Popusti do 70 posto na informatičku opremu, sportske kamere, igraće konzole, laptope, pametne telefone, periferiju i još mnogo toga, građane očekuju na dvije lokacije - u Glamočkoj 1 na Trešnjevci i Dankovečkoj 5 u Dubravi. Ondje će im Linksovi timovi već od 6 sati ujutro dijeliti tople napitke, a na Trešnjevci će ih zabavljati Mario Petreković uz pratnju DJ-a Joe2Shinea.

Iako u Hrvatskoj na Black Friday srećom ne nastane takav kaos kao u Americi gdje je u neredima ispred trgovina bilo i smrtnih slučajeva, u Linksu žele spriječiti naguravanja i bilo kakve probleme zbog čega će u pripravnosti biti ekipa hitne pomoći, kao i zaštitari.

Na rasprodaji će se naći oko 1200 proizvoda čije se točne količine od sutra, 27. studenog, mogu provjeriti na stranici https://www.links.hr/promo/blackfriday2019 S obzirom da se na Black Friday rasprodaju posljednji komadi na zalihama, iz ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike i IT rješenja savjetuju kupce da je najbolji način za kupovinu određenog artikla na popustu, naročito ako će biti dostupan u manjim količinama, što raniji dolazak pred trgovinu. Pritom se, naravno, treba naoružati strpljenjem, slojevito i toplo obući dok je kućne ljubimce i djecu najbolje ostaviti kod kuće.
U Linksu za Crni petak očekuju još veći interes nego lani kada im je samo u jednom danu kroz dućan na Trešnjevci prošlo 9000 ljudi. Snižene proizvode se tog dana neće moći kupiti na njihovom web shopu već isključivo u dvije spomenute trgovine. Kupnja je moguća samo u količinama za osobnu upotrebu. Artikle nije moguće ranije rezervirati i vrijedi pravilo - tko prvi, njegovo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene