Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HILTON ZAGREB

Valentinovo u Hilton hotelima u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako postoji istina u izreci "ljubav prolazi kroz želudac", onda je najbolji način proslave blagdana ljubavi romantična večera u jednom od naša tri hotela.


DoubleTree by Hilton

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

U OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton provedite romantičnu večer uz živu glazbu I izvrsnu hranu naših chefova. Osim a la carte jelovnika imamo i posebne Addicted to Love menije…možete birati mesnu, riblju ili vegetarijansku varijaciju.
Za sve koji žele provesti noć u DoubleTree by Hilton hotelu predlažemo da posjete našu Spa oazu i uživaju uz čašu pjenušca i ukusne zalogaje uz bazen i pogled na grad.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-326-doubletree-by-hilton-zagreb 

Informacije i rezervacije:
+385 1 600 1914
zagreb.oxbo@hilton.com 

Canopy by Hilton

Senzualan gastro doživljaj očekuje vas u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton uz mladog i talentiranog glazbenika Alena Đurasa, ukusan mesni I riblji meni ali I odličnu ponudu jela s a la carte jelovnika.
Iako je Valentinovo dan za zaljubljene, za sve sretne samce koji vole dobru zabavu I uživaju u hrani, pripremili smo posebno mjesto u našem ReUnion restoranu.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-325-canopy-by-hilton-zagreb 

Informacije i rezervacije:
014559 518
info@ReUnionRestaurant.hr 

Hilton Garden Inn

Oriental Passion Valentine’s Day…dašak Orijenta u restoranu Hilton Garden Inn hotela. Uživajte u dvoje u ukusnim fusion jelima azijske kuhinje koje pripremaju naši vrhunski chefovi.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-327-hilton-garden-inn 

Informacije i rezervacije:
+385 1 6042 730
restoran@hgizagreb.com 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene