Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESPRESSO

Uživajte u kavi svakoga dana uz Nespresso

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nespresso je stvorio savršen espresso sistem za svakoga od nas. Iskoristite priliku i kupite aparat sa popustom od 20%

 Sredinom 1980-ih Nespresso je izvršio revoluciju u espresso svemiru izumom sistema koji svakome pruža priliku da lako napravi savršen espresso, svaki put. Jedinstveni Nespresso sistem objedinjuje tradicionalnu espresso tehnologiju, optimalnu ekstrakciju pod visokim pritiskom u kombinaciji, po prvi put, sa jedinstvenom kapsulom koja sadrži točnu mjeru pržene, mljevene kave odabrane od najkvalitetnijih zrna kave sa različitih krajeva svijeta.

Pročitajte i ovo PR NESPRESSO Neodoljiva Nespresso ponuda PR NESPRESSO PREDSTAVLJA Pet veličanstvenih

Prvi Nespresso aparat je osmišljen kao mini verzija espresso aparata za profesionalnu upotrebu, a danas vam nudimo asortiman aparata koji se oslanjaju na novi i revolucionarni dizajn, koji želimo uklopiti u različite interijere. Današnja tehnologija više nije hladna i bez emocija. Ovo posebno važi za Nespresso aparate. Oni kombiniraju najnapredniju tehnologiju sa intuitivnom jednostavnošću za superiorne rezultate, koji privlače sva osjetila. Pogledajte suvremenu eleganciju njihovih linija i uvjerite se koliko su jednostavni za korištenje. Zatim osjetite neodoljivu aromu Nespresso kave i probajte njen puni okus. Nespresso nudi širok asortiman aparata dizajniranih po posljednjim trendovima tehnologije, vrlo jednostavnih za korištenje sa željom da se udovolji svim ukusima kako u smislu dizajna tako i u smislu funkcionalnosti. Različitih dimenzija, oblika i boja, retro ili industrijskog dizajna na svakom od njih ćete napraviti kavu iste kvalitete.

Nespresso sistem osigurava da se kapsula savršeno uklapa u svaki od aparata u kojem se pod visokim pritiskom oslobađa kava istančanih karakteristika i aroma. Ekstrakcija je trenutak istine. Uživanje u ispijanju kave, konačni trijumf okusa koji su tako pažljivo razvijeni i zaštićeni.

Hermetički zatvorena aluminijska kapsula osigurava optimalne uvjete za očuvanje i sprječavanje oksidacije 900 izuzetno autentičnih i osjetljivih aroma svježe mljevene kave. Jednostavna po izgledu, kapsula je predmet kontinuiranih tehničkih poboljšanja kako bi ekstrakcija najfinije kave bila nenadmašna. Nespresso nudi izuzetno veliki broj vrsta kave, od kojih svaka ima svoje posebne karakteristike. Kreirana od strane naših stručnjaka za kavu, ona je oličenje besprijekornog odabira raznovrsnog podrijetla i aroma.

Ovog ljeta je pravo vrijeme da donesete odluku ukoliko razmišljate o kupovini aparata za espresso. Izaberite aparat koji će odgovarati svim Vašim potrebama, a ono što Vam garantiramo je neponovljivo iskustvo uživanja u Vašem omiljenom napitku. Nespresso aparate možete kupiti po posebnim cijenama sa popustom od 20%.

Za više informacija o Nespresso linijama kava, uključujući i asortiman aparata i savršenih Nespresso dodataka, molimo Vas posjetite www.nespresso.hr ili naš butik u Arena centru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene