Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

Uskoro na Zagrebačkom velesajmu: poljoprivreda i zdravo življenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljoprivreda se nakon 15 godina vraća u Zagreb! Sajmovi zdravog življenja: Organica, APItera, Mystic

 U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. prosinca, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Pročitajte i ovo PR 48. AMBIENTA Zagrebački velesajam napokon otvara sezonu sajmova uživo Slika nije dostupna kaos na velesajmu Ogromni redovi za cijepljenje na Velesajmu, ljudi nabijeni jedni na druge. Zbog svega se oglasio i Beroš: "Zovem Tomaševića i Šostara..."

Nakon 15 godina poljoprivreda se vraća na Zagrebački velesajam. Paviljonima Zagrebačkog velesajma četiri će dana vladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti, sve u cilju da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

CROAGRO je poljoprivredni i obiteljski sajam s mnoštvom zanimljivih sadržaja: stručnih skupova, konferencija OPG-ova, Izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva, izbor „Hrvatski traktor godine“ te međunarodno ocjenjivanje rakija i likera, sireva i jabuka samo su dio stručnog i zabavnog programa koji posjetitelje očekuje svakog dana.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost brojnih izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Svojim prepoznatljivim segmentima Organica&Kronoplja, APItera Mystic i Hrana svrstani su u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja, a iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka.

Brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice samo su mali dio raznovrsnog i kvalitetnog programa sa vrsnim predavačima i gostima. Zabilježite prvi vikend u prosincu jer vas očekuju brojne „mistične“ poslastice među kojima izdvajamo: Subota popodne na rubu znanosti, Kongres „Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“, simpozij Apiterapija – očuvanje zdravlja pčelinjim proizvodima, brojna predavanja, radionice i seminari, gastro show sa poznatim kuharima.

Cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna i vrijedi za oba sajma.
Više informacija možete pronaći na www.zv.hr
sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/strucni-i-prateci-program


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene