Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPG-OVI HRVATSKE

Udruga Inovativni projekti i Hrvatska zajednica županija provode novi projekt "OPG-ovi Hrvatske"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autori projekta posebno su napomenuli da se radi o neprofitnom projektu te je on besplatan za sve korisnike.

 Udruga inovativni projekti iz Rijeke i Hrvatska zajednica županija razvili su i pokrenuli novi projekt, odnosno web platformu, „OPG-ovi Hrvatske“.
Web platforma ima za cilj obuhvatiti svih 162.966 OPG-ova na području 20 županija i Grada Zagreba.

"Nakon godine dana sustavnog rada na platformi, potaknuti trenutnom situacijom u državi, odlučili smo započeti provedbu projekta i prije predviđenog roka. Za razliku od sličnih ad hoc inicijativa koje su bazirane isključivo na prodaji i dostavi proizvoda zbog zatvorenih tržnica, naša ideja je veća i nastavili bi je razvijati i nakon što se situacija u državi normalizira" istaknuli su Robert Krančić i Zvonko Bumber iz udruge Inovativni projekti.

"S obzirom da većina OPG-ova ne posjeduje vlastitu web stranicu osnovni cilj platforme je samostalna izrada i upravljanje web stranicom za svaki OPG na području Republike Hrvatske. Za primjer, izradili smo po jednu stranicu za svaku županiju koristeći podatke o prošlogodišnjim finalistima nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG. Od dodatnog sadržaja na platformi će se moći naći svi aktualni natječaji kao i relevantni projekti za OPG-ove. Krajnji cilj platforme jest da ona postane polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta."  

Sve informacije o projektu mogu se naći na web stranici platforme  https://www.opgovi.hr/

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene