Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TELE 2

Tele2 zajedno s korisnicima pomaže Hrvatskom Crvenom križu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupnjom Tele2 bona u webshopu ili na portalu Moj Tele2 korisnici mogu odabrati „Donaciju za Hrvatski Crveni križ“ i Tele2 će udvostručiti pripadajući iznos bonus kuna za donaciju HCK-u

 Pandemija koronavirusa u mnogočemu je promijenila naše dosadašnje živote te nas uvela u teška i nepredvidljiva vremena. I dok neki lakše podnose novonastalu situaciju, postoje i oni kojima je pomoć prijeko potrebna: nemoćni, bolesni, stari, siromašni ili oni bez krova nad glavom. Zbog njih su se volonteri Hrvatskog Crvenog križa još jednom angažirali kako bi upravo tim sugrađanima pružili nesebičnu pomoć u obliku prehrambenih proizvoda i svakodnevnih potrepština koje u normalnijoj svakodnevici često uzimamo ''zdravo za gotovo''.

Ali nisu stali samo na materijalnim dobrima, već su volonteri velikog srca dostupni i na infotelefonu 0800 1188, putem kojeg pružaju savjete i psihološku pomoć, a pomažu i u sanacijama posljedica razornog potresa koji je pogodio Zagreb. Međutim, u isto vrijeme pomoć je potrebna i njima: zaštitna oprema kojom štite sebe i svoje zdravlje te zdravlje onih kojima pomažu na terenu.

Kako bi im zahvalili na nesebičnoj brizi i pomoći koju pružaju drugima te im osigurali ono što im je potrebno za uspješan terenski posao, Tele2 udružuje snage sa svojim korisnicima, koji sve do 15. travnja prilikom kupnje bona online mogu sudjelovati u donaciji za Hrvatski Crveni križ.

Stoga svi korisnici Tele2 mogu biti dijelom donacije tako da prilikom kupnje bona online u Tele2 webshopu ili na korisničkom portalu Moj Tele2 odaberu opciju „Donacija Hrvatskom Crvenom križu“. Primjerice, korisnik koji kupi online bon od 110 kuna, odabirom te opcije nadoplatit će račun sa 110 kuna, a Tele2 će Hrvatskom Crvenom križu donirati ukupno 50 kuna – od kojih je 25 kuna u korisnikovo ime, a 25 kuna u ime Tele2.

„Društveno odgovorno ponašanje duboko je utkano u naše poslovanje. Naša je filozofija napraviti korak više kako bismo pružili pomoć onima kojima je ona uistinu potrebna. U ovom slučaju to su velikodušni volonteri Hrvatskog Crvenog križa, koji u ovim izvanrednim vremenima izlaze na teren i nesebično pomažu onima kojima je pomoć prijeko potrebna. Unaprijed se veselimo i zahvaljujemo odazivu korisnika Tele2 na sudjelovanju u donacijama koje će pomoći herojima Hrvatskog Crvenog križa, odnosno sugrađanima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija'' – poručili su iz Tele2.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene