Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

ODABRALE MAME

Svi su ludi za Poli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnji NBA All Star Luka Dončić i dalje bilježi odlične rezultate i sve veći interes ne samo u SAD gdje trenutno igra za Dallas Mavericks već i u Europi!

 Kada smo pitali Luku koja je tajna njegova uspjeha kratko je odgovorio „taktički“ kretnjom i riječima, baš kao i na intervjuu prikazanom u našoj novoj TV reklami kojom otvaramo novu sezonu mnogobrojnih ovogodišnjih POLI aktivnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukomet PH: CO Zagreb-Perutnina Pipo IPC 46-23

Bila je prva, a njezina iznimna kvaliteta osigurala je da je jednako dobra, najbolja i 45 godina kasnije. Potvrđuje i priznanje »Odabrale mame«.

Prva!

Poli je prva pileća posebna kobasica na europskom tržištu i sinonim za posebne kobasice od 1974. godine. Originalnom recepturom i tehnološki sofisticiranom proizvodnjom postavila je visoki standard koji još nitko nije uspio nadmašiti.

Kroz godine Poli obitelj se proširila ostajući vjerna svojoj avangardi. U segmentu hrenovki prvi na tržištu predstavili smo Poli hrenovke, koje sadrže čak 90% udjela pilećeg mesa, a u 2019. sa novim proizvodom Poli hammy, koja sadrži 90% pilećeg mesa mekog sočnog batka i zabatka, ušli smo u novu kategoriju šunki i šunkerica.

SOČNE POLI HRENOVKE sa čak 90% pilećeg mesa

Često se o hrenovkama prenose pogrešne informacije kako sastav čini meso lošije kvalitete. Za pripremu pilećih hrenovka koristi se meso koje se dobiva strojnom obradom pravih komada mesa, dijelova piletine. Stroj uklanja kosti i ostali nejestivi dio i proizvodi mljeveno meso. Dobra, ukusna i kvalitetna hrenovka nikako se ne može napraviti od sirovine slabije kvalitete. Zato preporučujemo da na proizvodu provjerite deklaraciju i vodite računa o udjelu mesa u hrenovci odnosno proizvodima.

Veliko priznanje naših potrošača

Na kraju uspješne 2019. godine stigao je i šećer na kraju, veliko priznanje naših potrošača. Poli kobasicu i Poli hrenovke u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva korištenim proizvodima i uslugama odabrale su hrvatske majke.

Idealan omjer kvalitete i cijene!

U kategoriji posebnih kobasica preko 1400 majki odabralo je POLI kobasicu i u kategoriji hrenovki POLI hrenovku za proizvod kategorije vrijedan pečata i preporuke „ODABRALE MAJKE“. Poli kobasica pobijedila je u kategoriji posebnih kobasica ocjenom 4,55 (od 5), a POLI hrenovka pobijedila je u kategoriji hrenovki ocjenom 4,58 (od 5).

Ovo izuzetno veliko priznanje prihvaćamo s radošću i s ponosom ćemo ga nositi na svim našim proizvodima te komunikacijskim materijalima u 2020. godini!

NOVO!

Zadnjim lansiranjem POLI HAMMY nismo stali, idemo dalje u potrazi za najhrskavijim toplim zalogajima koje možete zamisliti – TOAST SENDVIČIMA!

Time odgovaramo ne samo na trendove već i potrebe domaćeg potrošača koji šunku najviše koristi u sendivčima a posebno toplim TOAST sendvičima.

Poli hammy toast je četvrtastog oblika, u listićima, 100% pileća šunka u 150 gramskom pakiranju i ubrzo na policama vaših dućana!

Pročitaj više na Poli.com.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene