Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

150 GODINA STAROPRAMENA

Staropramen slavi 150. rođendan unikatnom i majstorskom bocom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Staropramen nas uvijek oduševi sjajnim iznenađenjima. Nova limitirana boca unikatni je primjerak koji ćete odmah poželjeti imati.

 Sve ljubitelje ovog omiljenog piva zasigurno će razveseliti vijest da je Staropramen kreirao limitiranu seriju boca, inspiriranih bakrenim kotlovima za proizvodnju piva iz prošlog stoljeća. Dio je to proslave 150. godišnjice, kojim se vraća dašak slavne povijesti u obliku ručno rađene bakrene boce od 1,5 litara. Sve one koji vole vrhunsko pivo, uz karakterističan i savršeno uravnotežen okus Staropramena, oduševit će i majstorska izvedba boce, a kolekcionare činjenica da se radi o ograničenom broju primjeraka.

Pročitajte i ovo PR Zaželi želju Milka ispunjava tri najnježnije želje za svoj 120. rođendan! Slika nije dostupna ZAMISLI, NACRTAJ I OSVOJI! Emmezeta nagradni natječaj „Nacrtaj i osvoji“ dječju sobu vrijednu 10.000kn!

U ovom posebnom izdanju, tradicionalne vještine vrhunskih zanatlija ključne za početak priče o Staropramenu, spojene su sa suvremenim proizvodnim tehnologijama. Proces nastanka ove unikatne boce uključuje nekoliko koraka, a svaki pojedinačni dio precizno se ručno zavaruje i polira, pri čemu se pazi na svaki detalj. Kako bi boca dobila finalni sjaj, nakon poliranja nanosi se lak koji će sačuvati njezinu ljepotu i trud uložen u izradu. Uz ovaj raritetni primjerak, svojem iskustvu ispijanja piva sada možete dati novu dimenziju.

Cijela priča o šarmantnoj bakrenoj boci govori o 150 godina tradicije proizvodnje piva za koje su zaslužni najbolji majstori, a čiji okus osvaja i danas. Nastala po uzoru na bakrene kotlove, izrada ove boce podrazumijeva sate preciznog rada, strpljenje potrebno za spajanje ručno zavarenih dijelova i ljubav prema detaljima. Vjerujemo da takvu predanost kvaliteti treba slaviti. Stoga na kraju možemo još samo reći: neka vam je na zdraví!

Uključi se u nagradni natječaj na Staropramen Facebook stranici od 28. studenog do 19. prosinca 2019. godine, jer možda baš ti osvojiš bakrenu bocu iz ograničene serije!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene