Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Spremni za Advent?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ledena bajka na Velesajmu, druženje u dvorcu Djeda Mraza, iglu park, veliko klizalište, te okićeno imanje obitelji Salaj u Čazmi… samo su neka od nezaobilaznih mjesta ovog adventa koje morate posjetiti!

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! Kraj Adventa - 1 Čak 17 posto više dolazaka Odlične brojke iza zagrebačkog Adventa: "U metropolu je stiglo gotovo 126.000 turista"

Tko može odoljeti svjetlećim ukrasima, okićenim i mirisnim jelama, rumenim obrazima Djeda Mraza, kolačićima, božićnim pjesmicama, poklonima... i sve ostalom što doprinosi pravom božićnom ugođaju! Krenite na čarobnu adventsku turu i ne propustite nezaobilazne ponude ovih blagdana!

Ho ho ho!!! Posebna radost za sve djevojčice i dječake! Djed Mraz nam nikada nije bio bliže! Požurite sa svojom dječicom u"Ledenu bajku" i posjetite dvorac Djeda Mraza na zagrebačkom Velesajmu. Uživajte u čarobnoj turi koja se sastoji od čitanja božićnih priča, posjet vilenjacima te druženja s Djedom Mrazom. Program po cijeni već od 55 kuna namijenjen je djeci predškolske i školske dobi!

Dio jedinstvenog božićnog ambijenta "Ledene bajke" na zagrebačkom Velesajmu je i veliko klizalište i iglu park. Najveći božićni hitovi i odličan light show omogućit će svakom posjetitelju jedinstveni doživljaj klizanja već od 10 kuna! Nakon klizanja predlažemo da se okrijepite s kuhanim vinom i kobasicama za dvoje i za samo 39 kuna!

Božićna idila koja će bez sumnje i ove godine baciti sve "na koljena" i obradovati sve generacije jest "Božićna priča obitelji Salaj" u mjestu Grabovica kraj Čazme! Ovo čarobno mjesto na kojem bi i sami Grinch pokleknuo turistička je atrakcija i moslavački "brend" koju svake godine u božićno vrijeme posjeti gotovo 50 000 posjetitelja! Koliko će ove godine lampica krasiti imanje obitelji Salaj provjerite već početkom prosinca uz odličan popust i cijenu ulaznice za dvije osobe po cijeni od 49 kuna! Sve goste na imanju osim odlične gastronomske ponude očekuje i bogati program!

Ovo je samo početak! Pregršt ovako sjajnih adventskih ponuda i popusta pratite nadalje na www.crnojaje.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene