Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Splitska banka svečano otvorila preuređenu poslovnicu u Jurišićevoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova ponuda stambenih, gotovinskih i auto kredita u eurima Splitske banke bi trebala omogućiti klijentima povoljnije zaduživanje prilikom kupnje automobila, stana ili rješavanja potrebe za gotovinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Splitska banka prva u Hrvatskoj potpisala ugovor o novom proizvodu na tržištu: SEPA izravno terećenje Slika nije dostupna ZELENO SVJETLO AZTN odobrio OTP banci kupnju Splitske banke

U četvrtak, 6. listopada, Societe Generale Splitska banka svečano je otvorila svoju preuređenu poslovnicu na Trgu bana Josipa Jelačića (Jurišićeva 2) i svojim klijentima ponudila gotovinske, stambene i kredite za kupnju automobila u eurima po najpovoljnijim fiksnim kamatama do sada.

Poslovnica je preuređena u skladu s najvišim standardima grupe Societe Generale.

Tom prigodom je predsjednik Uprave Splitske banke, gospodin Yves Lallemand, obraćajući se okupljenim uzvanicima istaknuo: "Stvoreno je mjesto gdje će klijenti Banke iskusiti sasvim novi doživljaj bankarstva u ugodnoj atmosferi tehnološki suvremeno opremljene poslovnice u samom srcu Zagreba".

Također, nova ponuda stambenih, gotovinskih i auto kredita u eurima Splitske banke bi trebala omogućiti klijentima Banke povoljnije zaduživanje prilikom kupnje automobila, stana ili rješavanja potrebe za gotovinom.

Kamatne stope za auto kredite se kreću već od 3,99% (EKS od 6,51%) fiksno, za gotovinske kredite fiksna kamatna stopa za cijelo vrijeme trajanja kredita u eurima je od 5,49% (EKS od 5,81%), a za stambene kredite u eurima fiksna kamatna stopa za prvih 5 godina trajanja kredita je već od 2,89% (EKS od 3,85%).

U Splitskoj banci posebno su ponosni na novopostavljeni bankomat u sklopu poslovnice, koji osim isplate gotovine i kupnji bonova za mobitele, pruža mogućnost polaganja gotovine za fizičke i pravne osobe s trenutnim očitanjem stanja na vašem računu. Novost u usluzi je i plaćanje računa za fizičke osobe s uplatnicama koje sadržavaju 2D bar kod.

Splitska banka vam želi dobrodošlicu u svoju preuređenu poslovnicu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene