Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Shooster dan je superfun!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dođi u Arena Centar u subotu i nedjelju od 10 do 21 sat.

Shooster je ime koje se podjednako veže i uz top tenisice i uz sjajnu zabavu. Ljubitelji i jednog i drugog već su pomalo navikli da im Shooster svako malo priredi događanje drukčije od drugih, takvo o kojem se priča i na kojem se uz malo spretnosti mogu osvojiti zaista vrijedne nagrade. Tako će biti i za vikend 17. i 18. rujna u zagrebačkom Arena Centru kada je na rasporedu novi Shooster Dan!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Ovaj se Shooster Dan odvija pod motom Shooster Dan je superfun! što dobro opisuje kakvi sadržaji očekuju one koji će svratiti do Shooster Box-a na Trgu Dalmacija u Arena Centru. Oni koji vole obračune u virtualnom svijetu imaju priliku zaigrati SHOOSTER PLAY TO WIN! Trebaju samo nabaciti high-tech naočale i rasturiti u GunJack 3D igrici.

Ova superdinamična igra koja kombinira brzinu reakcije i pogotke najboljem će igraču dana donijeti fantastične tenisice kao nagradu! Zamisli igrajući igricu možeš osvojiti tenisice taman sad na početku nove školske i akademske godine, što sigurno nije gubljenje vremena! Nike Roshe Two, adidas NMD ili adidas Gazelle modeli su koje svi poznavatelji tenisica cijene. Igrači mogu osvojiti i popust do 30% za kupovinu u Shoosteru, plus sve koji zaigraju nagrađujemo privjeskom koji po želji mogu i personalizirati.

Da zabava nije samo u virtualnom svijetu dokazuje SHOOSTER CATCH ME IF U CAN! Igrač treba ući u prozirnu kabinu po kojoj nošeni vjetrom lete neuhvatljivi kuponi. Uz puno spretnosti ali i malo sreće igrač treba uhvatiti neki od kupona jer tako osvaja nagradu koja je na tom kuponu naznačena. Beskrajno zabavna stvar i za sudjelovanje i za gledanje! Nagrade na kuponima su sjajne: top tenisice iz Shooster ponude, NIKE Gymsack i popusti za Shooster od 10 do čak 50%!

I ovaj put surađujemo s poznatim street artistom Lunarom koji je za ovaj Shooster Dan kreirao zaista jedinstvenu SHOOSTER SNEAK’ART instalaciju od tenisica. Ovu ekskluzivnu instalaciju stvarno vrijedi pogledati, a vrijedi i zaigrati igru koja je vezana za nju. Posjetitelji pored instalacije trebaju slikati selfije i objaviti ih na svom Instagram profilu – autora najkreativnijeg selfija nagrađujemo vrhunskim tenisicama! Nije ovo sve, u Shooster Boxu posjetitelji mogu pogledati izložbu 12 top modela tenisica. Provjerite što je 'in' u svijetu tenisica i kakvi modeli se nose ove jeseni.

Ukratko, Shooster Dan ovaj vikend u Arena Centru donosi gomilu zabave i prilika da se osvoje super nagrade. Zato te pozivamo da dođeš, povedi prijatelje i obitelj jer imamo sadržaja, zabave i nagrada za sve! Kod Shooster Box-a možeš sresti i poznate ljubitelji tenisica Alexandru Milinković, Andreu Andrassy, Lunara i cijeli ekipu iz High5.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene