Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSPIRIRAJ SVIJET, STVORI BUDUĆNOST

Samsung razveselio štićenike Centra za rehabilitaciju Zagreb kreativnim radionicama i prigodnim darovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanskog ozračja, djelatnici Samsunga organizirali su druženje sa štićenicima Centra za rehabilitaciju Zagreb.

 Uz puno veselja održana je kreativna radionica na kojoj su štićenici i zaposlenici Samsunga izrađivali čestitke, kuglice i ukrase za bor. U želji da i dani nakon blagdana budu sretni i uspješni, Samsung je CZR-u donirao i svoje uređaje, kao što su televizori, perilice i sušilice za rublje, hladnjaci, mikrovalne pećnice, usisavači i tableti. Ovi uređaji odabrani su kako bi štićenicima pružili lakši i funkcionalniji život te im omogućili da uspješno zakorače u novu godinu, ali i novo desetljeće.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Samsung Lifestyle kolekcija donosi blagdansku čaroliju u svaki dom pr Oglas Kako se nakon blagdana držati novogodišnjih odluka vježbanja?

„Od početka svog postojanja Samsung nastoji koristiti tehnologiju i usmjeriti ljudske resurse na način da stvara vrhunske proizvode i usluge, istovremeno radeći s drugima kako bi poboljšali život na globalnoj razini i u lokalnim zajednicama. Zato nam je iznimno drago što smo pomogli onima kojima je to najpotrebnije, a ujedno i podržali vrijedan rad CZR-a.“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Centar za rehabilitaciju Zagreb ustanova je u djelatnosti Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koja svojim djelovanjem sudjeluje u stvaranju suvremenog i uspješnog društva kao zajednice zadovoljnih pojedinaca. Zajedno sa podružnicama, Centar izrađuje i provodi programe podrške u skladu sa stvarnim potrebama osoba s intelektualnim teškoćama u lokalnoj sredini.

Osim u Hrvatskoj, Samsung je volontiranje djelatnika organizirao u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i na Kosovu, pri čemu je donirao vrhunske proizvode onima kojima je to najpotrebnije. Tako je, u skladu sa svojom misijom poslovanja, dao vlastiti doprinos lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

Samsung stoji iza brojnih aktivnosti na 260 lokacija u oko 70 zemalja, među kojima su donacije potrebitima, potpora kulturnih događanja i obrazovanja te pružanje medicinskih usluga u nerazvijenim regijama. Poruka Inspiriraj svijet, stvori budućnost dio je Samsungove vizije za 2020. godinu, a nakon svih dosadašnjih, preostaje nam zapitati se koje je sljedeće postignuće kojim će nas ovaj IT gigant inspirirati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene