Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SHARPX

S ovim oštračem i najjeftiniji kuhinjski nož može postati najoštrija alatka u kuhinji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razmišljate o kupnji novih noževa? Prije nego se odlučite na ovaj očajnički potez po tko zna koji put, dajte priliku svojim starim noževima da ponovno pokažu svoj sjaj!

Da, znamo da priprema hrane pomoću tupog noža i nije neko zadovoljstvo. Prije bi se moglo reći da predstavlja pravi izazov. Međutim, zahvaljujući ovom otkriću profesionalnih kuhara sada i najtuplje noževe možete vratiti u život u samo 3 poteza.

Pročitajte i ovo PR SharpX Od tupih i beskorisnih noževa do savršeno oštrih i upotrebljivih: Samo nekoliko poteza vas dijeli do savršene oštrine Laser Sharpener - 3 LASER SHARPENER U sekundi vratite u život dotrajale i tupe noževe

Dobro ste pročitali, 3 poteza u 3 sekunde. Zvuči nevjerojatno, ali tajna se krije u posve revolucionarnom oštraču.

Ovo super jednostavno rješenje pomaže vam da uvijek imate oštar i upotrebljiv nož u samo nekoliko poteza. Da ne spominjemo da će priprema namirnica biti neusporedivo brža i lakša. Također i sigurnija, jer zna se da je tup nož daleko opasniji od oštrog.

O kakvom je oštraču ovdje zapravo riječ?

Kako vam više nikad ne bi palo na pamet da kupite nove noževe, grupa kuhara došla je na ideju kako produžiti životni vijek starih.

Na taj su način željeli učiniti svaki nož savršeno oštrim i time ubrzati sjeckanje namirnica, što rad u kuhinji čini puno jednostavnijim.

Njihova ideja dovela je do genijalnog rješenja zahvaljujući kojemu sada u svega 3 poteza rukom svaki nož postaje oštar poput žileta. 

Riječ je o SharpX oštraču koji je toliko moćan da čak i stare i zahrđale noževe pretvara u laserski oštre.

Svojom učinkovitošću oduševio je kuhare i mesare diljem svijeta, a najviše su mu se obradovale kućanice koje više ne moraju čekati supruge ili moliti susjede da im naoštre nož. Sada to mogu napraviti potpuno samostalno.

Koje vrste noževa oštri?

Koliko je doista moćan, pokazuje i činjenica da vraća stari sjaj i oštrinu čak i nazubljenim noževima. On uspješno ispravlja i poravnava vrhove oštrica nazubljenih noževa, kojima vraća oštrinu koju su imali kada ste ih kupili.

Osim toga, ovim praktičnim i inovativnim oštračem koji je iznimno jednostavan za uporabu možete naoštriti džepni i lovački nož ili pak komplicirani nož za suši i filetiranje ribe.

No SharpX oštrač ne zaustavlja se samo na noževima. Jednako dobro oštri kuhinjske, frizerske ili bilo koje druge škare koje će ponovno besprijekorno rezati i šišati. Njime čak možete naoštriti i okrugli rezač za pizzu.

Stoga se prestanite nervirati zbog tupih noževa i oštrica u kuhinji kojima ne možete prerezati krišku kruha, rajčicu ni bilo koju drugu namirnicu.

Isprobajte SharpX i otkrijte što znači rezati namirnice bez napora i kaosa po kuhinji.

U čemu je tajna SharpX oštrača i njegove učinkovitosti?

Svoju učinkovitost SharpX oštrač duguje specijalnim utorima s različitima oštricama koje vraćaju oštrinu. Svaki od utora predstavlja određenu fazu oštrenja. Unutrašnjost utora konstruirana je tako da su oštrice postavljene pod određenim kutom kako ne bi došlo do oštećenja površine noža i drugih vrsta oštrica.

Utor s dijamantnim oštricama koristi se u prvoj fazi oštrenja. Drugi se kameni utor koristi za grubo oštrenje. Dok treći keramički utor služi za poliranje i fino oštrenje.

Korištenjem sva tri utora zaredom SharpX oštrač temeljito oštri noževe i druge vrste oštrica vraćajući im prethodni sjaj i funkcionalnost.

Osim toga, mogućnost nastanka povrede pri oštrenju svedena je na minimum zahvaljujući stabilnom neklizajućem postolju.

Sve ovo SharpX oštrač čini neprikosnovenim dodatkom koji se mora naći u vašoj kuhinji. Jer jedino ćete pomoću njega imati savršen alat za rezanje namirnica na kojemu bi vam svaki kuhar i mesar pozavidio.

Kako doći do ovog revolucionarnog oštrača?

SharpX ne može se pronaći u običnim trgovinama niti u trgovinama specijaliziranim za kulinarstvo. Jedino ga možete kupiti putem interneta, i to na službenoj stranici DokiShop trgovine.

No, slijedi iznenađenje... DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala DNEVNIK.hr i za njih je pripremila poseban popust.

Za sve koji danas odluče naručiti svoj revolucionarni oštrač noževa, DokiShop daje ovaj ultimativni oštrač po 50% nižoj cijeni.

Ne znate za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom za svakoga.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Uz to statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će zaista vašu svakodnevnicu učiniti lakšom je i SharpX.

NAPOMENA: Zbog povećane potražnje za SharpX oštračem zalihe se tope velikom brzinom. Stoga požurite i naručite svoj oštrač već sada!

Naručite SharpX i u 3 poteza brzo i lako naoštrite i najtuplje noževe!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene