Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TAJNA PRIPREME SAVRŠENIH KOLAČA

Razotkrivena tajna koju kriju slastičari: pretvorite svoje torte, muffine i ostale slastice u umjetnička djela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznate su vam situacije kada pripremate različite poslastice i torte za rođendane, godišnjice ili druga slavlja i želite da izgledaju savršeno?

 Gotovo se svaki put dogodi neuspjeh ili bolje rečeno katastrofa tijekom dekoriranja? Krajnji su ishod kolači neurednog izgleda, neuspjeli cvjetići na muffinima, kreme koje izgledaju poput mrlja na vašoj preukusnoj torti. Na kraju posluživanje uvijek završava istim riječima koje nitko ne voli čuti niti izgovoriti – ne izgleda lijepo, ali je ukusno. Ili se odlučite platiti cijelo malo bogatstvo slastičarima da biste dobili delicije savršenog izgleda.

Pročitajte i ovo PR CakePro Nastavci za ukrašavanje torti i kolača koji su osvojili srca domaćica i profesionalnih slastičara PR CookX Mat Tajni alat vrhunskih kuhara: Najbolji kuhinjski dodatak za pravljenje tijesta!

No što kada bismo vam rekli da slastičari imaju svoju tajnu zbog koje svaka poslastica izgleda savršeno? Zapravo, ako je dekoriranje poslastica umjetnost, ova tajna svakoga će učiniti umjetnikom. Pa zašto onda i sami ne biste postali umjetnik za dekoriranje kolača, torti, muffina, pa čak i slanih zalogajčića i kanapea? Zašto ne biste postali ponosni na svoja mini umjetnička djela savršenog izgleda i okusa?

Pomoću ovog seta bez greške ukrasite delicije u samo dvije minute!

Vjerojatno ste do sada isprobali različite setove za ukrašavanje torti i kolača. Gotovo svi imaju iste probleme: vrećice jako brzo pucaju, nekvalitetni su, teško se održavaju, kratko traju i na kraju ih bacite u smeće prije nego što ste napravili tortu na koju ste ponosni. Suvišno je i spominjati da morate biti pravi majstor da biste ih znali koristiti i s njima napraviti željene dekoracije.

Tome je konačno došao kraj jer se na tržištu pojavio novi cvjetni set za ukrašavanje koji je zasjenio sve ostale setove – CakePro. Ovaj 13-dijelni set čini čuda u vašoj kuhinji. S njime je ukrašavanje postalo peterostruko lakše, brže, zabavnije, ali i profesionalnije. Sa 7 nastavaka za cvjetiće i 2 nastavka za pravljenje listića vašoj kreativnosti nema kraja – zapravo, jedina je granica vaša mašta. Sve što poželite pronaći će se na vašoj torti, kolaču, keksiću, muffinu… a pritom vam nije potrebno nikakvo iskustvo u dekoriranju.

Nastavak s pregradama omogućuje da u isto vrijeme koristite smjese u čak 3 različite boje koje će donijeti pravu magiju na svaku slasticu. Na rođendanima, godišnjicama, djevojačkim večerima, blagdanskim večerama, obiteljskim zabavama vaše delicije zasjenit će i oduševiti svakog prisutnog gosta.

Pokažite svoju kreativnu stranu i pravite mini umjetnička djela

Cvjetni set za ukrašavanje postat će vaša desna ruka u kuhinji. Glavni razlog zašto ga tisuće žena diljem svijeta hvali i oduševljeno priča o njemu jest što svaki put, bez greške, pravi savršene ukrase u nekoliko sekundi! Tako je, bez greške i nerviranja vaše će majstorije svaki put biti savršene i bit ćete ponosni na njih, bez izuzetka.

Set je namijenjen profesionalnim slastičarima, iskusnim domaćicama, ali i početnicima. U pakiranju dobivate 7 nastavaka za pravljenje cvjetova, 2 nastavka za pravljenje listića, 1 slastičarsku vrećicu za višekratnu upotrebu, 2 spojnice (za korištenje 1 kreme ili 3 raznobojne kreme u isto vrijeme) i 1 četkicu za čišćenje nastavaka kako bi krema lakše izlazila. Ovisno o tome što želite napraviti, izaberite odgovarajući nastavak, napravite kremu za dekoraciju (po želji, u jednoj ili više boja), uspite u vrećicu te pustite maštu i CakePro da zajedno prave čuda.



Kvaliteta bez kompromisa

Napravljeni od kvalitetnih materijala koji ne hrđaju, ne skupljaju mirise i ne zadržavaju ostatke, svi su dijelovi CakePro seta jednostavni i praktični za održavanje. Služit će vas godinama i olakšati vam rad u kuhinji. Također, poštedjet će vas kuna i kuna koje ste do sada davali za savršene torte, kolače i muffine za slavljeničke stolove. Od sada će i vaši slavljenički stolovi izgledati savršeno kao oni koje ste do sada ljubomorno gledali na društvenim mrežama.

Kako doći do ovog fantastičnog seta? CakePro ne može se pronaći u trgovinama. Možete ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici proizvođača. No slijedi iznenađenje… Proizvođač je odlučio obradovati naše čitatelje i pripremio je za njih poseban popust. Za sve koji danas odluče naručiti svoj set za savršeno ukrašavanje svih poslastica, proizvođač daje ovaj moćni set po 50 % nižoj cijeni!

PAŽNJA: Broj je setova po sniženoj cijeni ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Ako želite postati pravi umjetnik u dekoriranju svih delicija, požurite i naručite svoj CakePro set bez čekanja.

BONUS! Recept za idealnu kremu od maslaca: 150 g maslaca, 350 g šećera u prahu, 50 ml slatkog vrhnja, 20 ml ekstrakta vanilije. Umutiti maslac, dodati prosijani šećer u prahu, tučeno slatko vrhnje i ekstrakt vanilije. Mutiti dok se sve ne sjedini. Podijeliti ohlađenu kremu, dodati boje po želji, puniti vrećicu za ukrašavanje i uživati u dekoriranju.

Naručite odmah i pretvorite sve svoje poslastice u mini umjetnička djela

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene