Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fortrade

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Mercedesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dieter Zetsche, predjsednik uprave tvrtke Daimler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da tvrtka u drugu polovicu 2016. godine ulazi s rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovicu.

Od početka srpnja, cijena dionice Daimlera porasla je za nevjerojatnih 20%.

Fortrade, svim čitateljima Dnevnika, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa (Daimlera) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Najljući rival Rolls Royceu i Bentleyju u segmentu luksuznih limuzina, Daimlerov Maybach, poslije višegodišnjeg iščekivanja, konačno uzvraća udarac.

Mercedes Maybach S600



Dizajniran u suradnji s Mercedesom, posljednji model – Mercedes-Maybach S600, predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase. Kod ovog modela, uočljivo je proširena međuosovinska razdaljina, koja je dodatno „rastegnuta” preko 20 cm, kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom na zadnjem sjedištu. Inženjerima Mercedesa je dat težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu. Čini se da su u tome uspjeli.

Osim divne vanjštine i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna. Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 ccm te ima 523 konjske snage. Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 100 km/h za samo 5 sekundi. Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko $190.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Vision Mercedes-Maybach 6

Međutim, Daimler se ne namjerava zaustaviti na ovom modelu, već dalje razvija ovaj segment vozila. Tvrtka je, idući u korak s tendencijama i očekivanjima tržišta, nedavno najavila novi prototip vozila na električni pogon, potpisan kao „Vision Mercedes-Maybach 6“. Motor ovog modela razvija 750 konjskih snaga, odnosno brzinu od 100 km/h, za nepune 4 sekunde. Cijena se s nestrpljenjem očekuje, a procjene su da će kretati od $380.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Daimlera

Što se tiče samog poslovanja i poslovnih rezultata, Daimler AG bilježi rekordnu prodaju vozila u 2015. godini, a sličan trend nastavljen je i u ovoj. U drugom kvartalu ove godine, objavljen je rast prodaje vozila od 7%, dok su ukupni prihodi u odnosu na isti kvartal prošle godine porasli 3%, na 38,6 milijardi eura. Neto dobit tvrtke je u drugom kvartalu ove godine iznosila 2,452 milijarde, u odnosu na 2,372 milijarde iz drugog kvartala 2015. godine, što predstavlja porast od skoro 3,4%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene