Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Praško pivo broj jedan u svijetu predstavilo novi izgled

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na velikom partyju u Johann Francku uzvanici uživali u praškom šarmu piva Staropramen.

Duh zlatnog Praga osjetio se u samom srcu Zagreba, u Johannu Francku, gdje su se mnogobrojni uzvanici okupili na velikom Staropramen partyju na kojem se proslavio novi izgled praškog piva br. 1 u svijetu. Žongleri, mađioničari i plesači swinga bili su samo dio zlatnih trenutaka koji su obogatili ovo veliko slavlje na potpuno nov način, a do kasno u noć plesalo se uz zvukove benda Scifidelity Orchestra i DJ-a Alda Morra.

Pročitajte i ovo PR LIFE YOUR WAY Staropramen Dark - nov i uzbudljiv doživljaj savršeno uravnoteženog piva PR LIFE YOUR WAY U čemu je tajna kvalitete života?

Novi izgled cjelokupnog asortimana Staropramena predstavljenog na sinoćnjem partyju dokaz je kako kad Staropramen mijenja, uvijek mijenja samo na bolje.

„Novi izgled Staropramena nadahnut je prepoznatljivim duhom Praga i zlatnim iskustvom uživanja u zaokruženom okusu, zavodljivoj zlatnoj boji i neodoljivoj pjeni. Spajajući moderan stil s dugom tradicijom koja seže u 1869., Staropramen je ostao vjeran svojoj viziji, odnosno kontinuiranom stvaranju inovacija, čime najbolje postaje još bolje. Vrhunska kvaliteta i slobodni duh Praga dva su glavna obilježja Staropramena, a to se odražava i na njegovom novom izgledu“, rekao je Darko Ivančević, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

Najpoznatije praško pivo svojim će novim izgledom zasigurno izmamiti poglede. Pivoljupci odsada uz novi, osuvremenjeni i elegantni izgled boce mogu uživati i u redizajniranoj limenci. Iako se izgled promijenio nabolje, okus je ostao isti onaj koji već gotovo stoljeće i pol čini Staropramen praškim pivom br.1 u svijetu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene