Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

PLASTIC FREE CROATIA

Pogledajte izložbu kojom su djeca vrtića Dobro drvo i agencija MediaCom krenuli u borbu protiv jednokratne plastike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medijska agencija MediaCom u suradnji s VMD grupom pokrenula je zajedno s djecom vrtića Dobro Drvo borbu protiv jednokratne plastike.

Djeca su u sklopu incijative oslikala više od 70 crteža kojim ukazuju na problematiku uporabe jednokratne plastike te pozvala tvrtke u VMD tornjevima da se priključe inicijativi plasticfreecroatia.org. Radovi su od danas ujutro izloženi u predvorju oba tornja i može ih se razgledati do 06.01.2019. Uz same radove, agencija MediaCom izdvojila je najbolje radove te od istih napravila plakate koji se nalaze u predvorjima, liftovima, te u u uredima zgrada.

Pročitajte i ovo Ilustracija šokantni prizori VIDEO Uginuli pingvini preplavili plaže dijela Latinske Amerike: ''Ovo nije normalno'' Biljane Donje: Brda troske - 3 Biljane Donje Europska komisija opet tužila Hrvatsku zbog ugrožavanja zdravlja ljudi i okoliša: "Došla sam ovdje da imam mir i čist zrak, ali evo, ne može"

Direktorica MediaComa Rajna Cuculić izjavila je: "Naša odluka da se pridružimo inicijativi odraz je globalne odluke naše matične kompanije WPP da se korištenje jednokratne plastike minimalizira, tj. u potpunosti eliminira. Mi smo u startu odlučili da želimo iskoristiti svoje iskustvo u komunikacijama kako bi motivirali i ostale tvrtke u zgradi da se pridruže inicijativi, tj. postanu plastic free organizacija. Pozivam sve tvrtke da provjere 18 pravila incijative, te da ista što prije integriraju u kulturu svoje organizacije https://www.plasticfreecroatia.org/popis-plastic-free-pravila."

Petar Pavić, začetnik inicijative PlasticFreeCroatia.org, izjavio je: "Od pokretanja krajem 2019. više od 20-ak tvrtki u Hrvatskoj zadovoljilo je uvjete i postalo plastic free organizacija. GroupM je svojoj akcijom popisu pridodao sve svoje četiri svoje agencije – MediaCom, Mindshare, Wavemaker i Xaxis. Posebno nas veseli da su akciju proširili na cijelu poslovnu zajednicu u VMD tornjevima koja broji oko 1.500 zaposlenika, tim više što mnoga djeca zaposlenih borave upravo u vrtiću Dobro Drvo i potiču svoje roditelje da sudjeluju u inicijativi. Pozivamo vas da se i vi priključite – sve informacije možete naći na https://www.plasticfreecroatia.org/."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene