Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VODNJANU OTVOREN 91. SUPERMARKET PLODINA U HRVATSKOJ

Plodine otvorile supermarket u Vodnjanu, te najavile nastavak investicija i širenja maloprodajne mreže u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, otvaranjem još jednog modernog supermarketa učvrstile poziciju hrvatskog trgovačkog lidera i najavile daljnju ekspanziju.

 Danas je u Vodnjanu, na adresi Ulica 1. maja 33, otvoren supermarket Plodina, 91. u Hrvatskoj. Osluškujući potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, u Istri je ovo već 17. supermarket Plodina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestio AZTN Poznati trgovački lanac dobio kaznu od 30.000 eura: Pogledajte o čemu je riječ Slika nije dostupna PLODINE U Labinu otvoren moderan supermarket Plodina

Vrijednom investicijom osigurala se izgradnja prodajnog objekta prema najvišim trgovačkim standardima. Na 2000 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.
Kupcima će biti na raspolaganju 180 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom.
Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 46 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone i rasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga lokalnom stanovništvu i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije.

Supermarket Plodine Vodnjan za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 22:00 sata.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene