Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRIJEDNA DONACIJA ZA KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za naše male pacijente.

 Klinika za dječje bolesti Zagreb djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje sa brojnom suradnim zdravstvenim ustanovama. U nastojanju da našim malim pacijentima pružimo cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna nam je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama. U svakodnevnoj smo situaciji da naše pacijente moramo opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za naše male pacijente, ali i njihove roditelje. Stoga nam je donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će nam omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport naših pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao „bolnica prijatelj svakog djeteta“ u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

Pročitajte i ovo Monsinjor Dražen Kutleša preuzeo službu zagrebačkog nadbiskupa - 30 Pomoć Zagrebačka nadbiskupija darovala kuću višečlanoj obitelji Marisa Sciolis Škrapić Umirovljenici velikog srca "Mislila sam da se šali!": Ovi umirovljenici donirali su ogromne iznose, neki od njih sve i ponovili

P-Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”. Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Model Peugeot Rifter, predmet donacije krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene